Nyt termisk bullet kamera er designet til at reagere inden ulykken er ude

Hikvisions termiske bullet kamera

Vil du vide mere om og opleve State of the Art indenfor termisk teknologi? På Danish Security Fair den 29. og 30. august kan du opleve Hikvisions nye termiske kamera, der med avanceret og intelligent teknologi kan opdage brande – også inden de sker. Indtil da kan du læse mere om kameraet i denne artikel.

Tilmeld dig messen her.

Nyt termisk bullet kamera

Hikvision, verdens førende leverandør af innovative videoovervågningsprodukter og –løsninger, har udviklet et nyt termisk bi-spektrum bullet kamera, der giver forbedret kapacitet ved perimetersikring, herunder en avanceret branddetekteringsteknologi.

Det nye kamera (DS-2TD2615-7/10) er omkostningseffektivt, og er meget nyttigt på korte afstande i kampen mod skade og tab af ejendom.

“Vores nye, termiske bi-spektrale bullet kamera kan mere end bare at se, hvad der sker på et givent område. Kameraet kan fx også give præ-alarmer inden en brand begynder, beskytte ejendomme og i det væsentligste beskytte mennesker fra skade” siger Marcel Wiechmann, termisk produktspecialist DACH Nordic.

Deep Learning algoritmer

Kameraet bruger Deep Learning algoritmer i sin kraftige adfærdsanalyse, der leverer smarte/intelligente alarmer, blandt andet ved fodgængerovergange, ind –og udgange og indbrud.

Kameraets billedbehandlingsteknologi kombinerer flere billeder, for at skabe det bedste termiske udfald. Herudover bruger kameraet en NETD (Noise Equvalent Temperate Difference) mindre end 50mK – en måling af, hvor godt en termisk billeddetektor kan skelne mellem små forskelle. Dette betyder, at jo lavere temperaturfoskel kameraet registrerer, jo mindre er værdien, og jo bedre er billedet.

Endvidere kan kameraet prale af en pålidelig temperatur-undtagelse alarmfunktion. Med denne kan du indstille en temperaturgrænse, som udløser en alarm, hvis temperaturen bliver højere end den forudindstillede grænse.

Den bi-spektrale billedefusion giver brugeren et billede-i-billede preview. Disse detaljerede billeder med optikale detaljer, som er lagt ovenpå termiske billeder, er særligt nyttige til at indfange beviser, når det er nødvendigt. Dette preview vil også reducere båndbredden, og der er ikke behov for at skifte fra termisk til optisk eller omvendt.

Andre funktioner:

  • Høj følsomhed, 160 × 120 opløsningssensor (outputopløsning 320 × 240), understøtter kontrastjustering
  • Spejlbillede, digital zoom × 2, × 4, × 8 og lokalt output
  • Stærk miljøtilpasningsevne, så kameraet kan registrere dårligt vejr eller mere ekstreme omgivelser og automatisk kalibrere for at kompensere.

 

En velsignelse for perimetersikring og brandbekæmpelse

Med sin lille størrelse, pæne og stabile design er kameraet designet med installatørerne i tankerne, og det er nemt at installere på væg, loft eller montage. Herudover er kameraet en velsignelse for perimetersikring og brandbekæmpelse – særligt i komplekse infrastrukturer, såsom lufthavne, jernbaner, fængsler og kraftværker.

“Hos Hikvision har vi et enormt fokus på R&D, hvilket har medført at vi har rykket os til at være state of the art indenfor termisk teknologi. Samtidig har vi vægtet at tilføre vores organisation termiske kompetencer, som gør os i stand til at understøtte forhandlerne i deres projektering og viden om termisk teknologi” siger Michael Hygild, Business Unit Manager Nordic.

 

Vil du have flere opdateringer fra Hikvision? Ved at klikke på nedenstående banner kan du tilmelde dig ét eller flere af deres nyhedsbreve.

Hikvision nordiske nyhedsbreve
Klik på banneret og tilmeld dig Hikvisions nyhedsbreve