Lemvigh-Müller

Nye kameraer, ny teknologi og konkurrencer – alt sammen på Sectech 2016

sectech messeIgen i år slår Sectech dørene op for et slaraffenland for el- og teknik-proffer. I to dage vil der være fokus på det nyeste og smarteste inden for sikring og sikkerhed. En lang række nationale og internationale virksomheder stiller op – deriblandt Lemvigh-Müller.

Teknik-grossisten finder du på stand nummer 16, og her vil de præsentere dig for en masse spændende produkter – blandt andet en helt ny kameraserie fra Avigilon, ny teknologi inden for TV-overvågning fra Dahua, ny IP-monitor fra Golmar, som gør dørtelefoni endnu smartere – og meget, meget mere.

Du får samtidig mulighed for at deltage i konkurrencen om det spritnye og eftertragtede 180° panorama-kamera fra Dahua.

“Det går stærkt på sikringsmarkedet lige nu – nye teknologier bliver løbende introduceret, og det betyder, at vi får bedre og smartere produkter hele tiden. Det gælder blandt andet IP-baseret overvågning, tv-overvågning via koax,  trådløse alarmer, apps og plug & play-løsninger. De nye produkter gavner de forretningsdrivende, men også deres kunder, og vi ser frem til to dage, hvor vi netop kan sætte fokus på alle fordelene ved moderne sikringsudstyr. Så kom forbi og oplev noget af alt det nye, hvor vi selvfølgelig også vil understrege den store betydning, videoanalyse har fået i dagens Danmark,” siger Lars Ritt Berthelsen, salgskonsulent hos Lemvigh-Müller.

Skal du med?

Har du også planer om at tage på Sectech, er du velkommen til at slå et smut forbi Lemvigh-Müllers stand. Se oversigten over udstillere her (Lemvigh-Müller finder du på stand nummer 16, øverst i højre hjørne, ved siden af konference-lokalet).

Hold dig opdateret – følg Lemvigh-Müller på LinkedIn og Facebook