Nye afgangsbokse med 3VA MCCB fra Siemens til Sivacon LI kanalskinner

Sivacon kanalskinne sortiment giver den absolut mest fleksible form for elinstallation. Systemet strækker sig fra 40 – 6.300A og gør dine installationer modulære. Ændringer i installationen kan foretages simpelt, hurtigt og enkelt.

Siemens nyeste serie af kompakte kanalskinner (Serie LI, 800 – 6.300A) leveres nu med Sentron 3VA kompakte maksimalafbrydere (MCCB) i alle afgangsbokse. Du kan stadigvæk vælge smeltesikringer som beskyttelse i afgangsboksen, men til sikringsløse anlæg kan du med fordel anvende de nye funktioner, som 3VA serien giver.

Ved optimering til 3VA i afgangsboksene opnår du fordele som f.eks. bedre kortslutningsbrydeevne, bedre selektivitet samt muligheden for at tilslutte en underskov af hjælpekontakter, udkoblingsspoler og motordrev.
Afgangsboksene leveres som standard med elektronisk beskyttelsesrelæ, som sikrer installationen mod overbelastning og kortslutning. Det er også muligt at tilvælge yderligere funktioner som kommunikation og energimåling direkte integreret i 3VA afbryderen. Afgangsboksene kan ligeledes leveres tomme og kan herefter bestykkes efter eget valg med Sentron 3VA maksimalafbrydere.

 

Husk i øvrigt, at der er kommet yderligere krav til dokumentation af dimensioneringen på elinstallationer. Det gælder også for kanalskinne installationerne, hvor det især er vigtigt at dokumentere, at afgangsboksenes beskyttelsesudstyr kan modstå en eventuel kortslutning på det givne tilslutningspunkt på kanalskinnen. Du kan derfor med stor fordel downloade vores gratis dimensioneringssoftware Simaris Design.
som udarbejder komplet dokumentation og fastsætter beskyttelsesudstyret i afgangsboksene.

Hold dig opdateret – tilmeld dig Siemens nyhedsbrev InstallatørNyt, som er målrettet dig, der har interesse indenfor lavspændingsinstallation: http://www.siemens.dk/installatørnyt