Mød os på El & Teknik 2016

nkt cables glæder os til at byde dig velkommen på stand C-3118, hvor vi bl.a. præsenterer en række innovative hjælpeværktøjer som hver især bidrager til at forbedre arbejdsmiljøet for elektrikeren.

Sæt kryds i kalenderen den 10.-12. maj 2016 til et besøg på EL & TEKNIK- Danmarks største elfagmesse som afholdes i Odense Congress Center. 

Godt arbejdsmiljø begynder med Q
Hør om vores arbejdsmiljøvenlige løsninger som vi introducerer under navnet Q-Solutions, der alle er bundet sammen i en tråd af effektivitet, ergonomi og funktionalitet.

Alle elektrikere ved hvor trættende det er at bære kabler. Det er tungt og uhåndterligt. Skæreskader opstår desværre også ret ofte i branchen. Derfor har vi i nkt cables arbejdet ud fra et sikkerheds-mindset og udviklet Q-solutions.

Q-solutions er en række innovative hjælpeværktøjer som hver især bidrager til at forbedre arbejdsmiljøet for elektrikeren. Benyttes værktøjerne som en samlet pakke i hverdagen forenkles elektrikernes arbejde, idet sikkerhEl & Teknik forsideeden højnes betragteligt og montagetiden reduceres betydeligt. Alt i alt bliver de mange daglige opgaver nemmere og hurtigere og dermed mere effektivt udført. De seneste udspil er QADDY og Rip Qore (kabler med rivetråd).

Byggevareforordningen (CPR)
Lad os også guide dig mht. Byggevareforordningen (CPR), den nye fælles europæiske klassificering af kablers ydeevne med hensyn til reaktion ved brand. Vi har testet – og tester og udvikler løbende alle vores kabler i eget laboratorium, så du som bruger af vores produkter altid er sikker på at få ”top of class” kabler der lever op til netop Byggevareforordningen.

Bliv også opdateret på vores af program af fleksible kabler og ledninger, LV kabler samt specialdesignede kabler til den danske industri og OEM kunder.

Læs mere om nkt cables her