LEDVANCE A/S

Light + Building 2018: LEDVANCE præsenterer en omfattende portefølje af nye LED-armaturer, smart home produkter og LED-lyskilder

 

Fra 18. til 23. marts udstiller mere end 2.600 virksomheder deres nyeste produkter og services på Light + Building i Frankfurt, verdens største messe for belysning og byggeri. Besøg LEDVANCE på stand B10 i hal 2.0, hvor vi præsenterer den nyeste generation af integrerede LED-armaturer samt den nye portefølje af smart home løsninger og LED-lyskilder til et bredt udvalg af belysningsløsninger til både professionelle og private.

På Light + Building i 2016 blev LEDVANCE afsløret som det nye navn for OSRAMs afdeling for generel belysning. Her kunne kunderne opleve de første LED-armaturer fra LEDVANCE. Siden har LED-armaturerne udviklet sig til det hurtigst voksende område af virksomheden og løfter LEDVANCE ind i rækken af ​​de største europæiske leverandører af LED-armaturer.

LEDVANCE fortsætter succeshistorien og lancerer i løbet af 2018 mere end 700 nye attraktive, tilslutningsklare, energi- og omkostningsbesparende LED-armaturer til professionelle og forbrugere. Mange af disse armaturer bliver vist på LEDVANCEs stand B10 i hal 2.0 på årets Light + Building. Der er fokus på brugernes mange og varierede belysningskrav i en meget bred vifte af applikationer – fra kontorbygninger og detailforretninger til produktionsfaciliteter og i hjemmet.

Til kontorer bliver der fx vist en række LED-armaturer i forskellige designs. Alle nemme at installere og med blændfri belysning af højeste kvalitet. Der bliver demonstreret, hvordan man med en Smart Office Sensor integrerer og nemt styrer et stort antal af disse armaturer i et kombineret DALI- og Zigbee-miljø. LEDVANCE viser også en smart lyskontakt specielt designet til interaktiv belysning i konferencelokaler og kontorer. Afbryderen – stadig i prototypestadiet – justerer automatisk det kunstige lys i forhold til ændringer i det naturlige dagslys. Den har en intuitiv brugergrænseflade til valg af forskellige belysningstilstande tilpasset individuelle behov. På den måde kan belysning bruges til at skabe en biologisk virkning, som bidrager til øget koncentration.
En anden branchespecifik løsning er det store udvalg af nye og robuste LED-armaturer designet til at modstå varme samt støvede og fugtige industrielle produktionsmiljøer. Armaturerne kan nemt integreres i eksisterende installationer, afskrives på kort tid og kræver meget lidt vedligeholdelse. Fleksible og intelligente kontrolfunktioner er tilgængelige via en Smart Industry Sensor, som giver DALI og Zigbee-tilslutning.

Endnu et højdepunkt fra LEDVANCE på Light + Building 2018 er den store udvidede portefølje af smart home produkter til forbrugere – lige fra filament lyskilder, armaturer og Apple HomeKit til Zigbee-baserede produkter til indendørs og udendørs, der fungerer med fx Amazon Echo Plus.

På lyskildesiden er produktudvalget af energieffektive LED-lyskilder udvidet markant med blandt andet flere nye stilfulde modeller fra retroserien Vintage 1906 og spots med fremragende farvegengivelse til brug i fx butikker.

Se mere her: Ledvance på Light + Building 2018