Lemvigh-Müller

LED-armaturer: Opgradering der giver mening

LED-lysrør, -lyskilder og -spots er en simpel og udgiftssænkende erstatning for konventionel belysning. Men hvad med selve armaturerne?

Hvis du har planer om at renovere dine kunders belysningsinstallation, kan du overveje at opgradere hele installationen med Philips’ CoreLine og Ledinaire LED-armaturer.

De erstatter begge traditionelle armaturtyper som fx indbyggede og påbyggede paneler, spots og grundarmaturer – og CoreLine er det naturlige valg ved udskiftningsprojekter, mens Ledinaire er et godt valg ved hverdagsopgaver.

Fordelene ved at udskifte armaturerne

Der er mange fordele at hente ved at udskifte armaturerne – blandt andet:

  • bedre energieffektivitet
  • større lyseffekt
  • bedre lyskvalitet

Lyset har en stor indflydelse på arbejdsdagen – og ved at skifte til LED kan det betyde, at medarbejdere ser bedre og derved får et mere behageligt, produktivt og sikkert arbejdsmiljø.

Trænger du til et boost?

Lemvigh-Müller og Signify, det tidligere Philips Lighting, har lanceret Boost! – et magasin til dig, der er skarp i pæren, og som gerne vil give kunderne den absolut bedste belysningsløsning. I Boost! kan du bl.a. læse om det brede udvalg af Philips LED-løsninger, du får 10 gode grunde til at skifte til LED, og så får du en playliste, der virkelig ‘booster’ din arbejdsdag.

Du får dit eksemplar af Boost! her.