Lancering af en mester i energibesparelse

osram-dam-1303391_substitube-sensor 652715_Commerzbank Arena, Frankfurt 33 osram-dam-421666_547471_honda_gent_4_small

Et innovativt højdepunkt: Lancering af SubstiTUBE CONNECTED. Spar op til 90 procent energi med T8 LED-rør og nye T5 LED-rør.

LEDVANCE markedsfører flagskibet i sin nuværende SubstiTUBE portefølje. Energiomkostningerne reduceres med op til 90 procent i forhold til applikationer med traditionelle lysstofrør. Erstatningen for T5 LED-rør er også i den nye portefølje med ægte glas, der forhindrer uønsket ekspansion og forringelse af lyskilderne.

Den meget succesrige serie af LED-rør SubstiTUBE er nu på sjette generation og er den direkte erstatning for lysstofrør. Indtil nu har det været muligt at spare op til 69 procent på elforbruget i forhold til traditionelle lyskilder. Med lanceringen af “SubstiTUBE T8 CONNECTED” leverer LEDVANCE nu det innovative højdepunkt fra sidste års Light+Building til grossisterne. Produktet giver energibesparelser på op til 90 procent i applikationer, hvor der tidligere traditionelt blev brugt lysstofrør. Der kan tilsluttes op til 50 af disse LED-rør trådløst til en dagslys- og bevægelsessensor. Sensoren dæmper lyset, så snart det ikke er påkrævet – og der skal kun en skruetrækker til for at justere sensoren. Lyskilderne fås med enten 4.000 eller 6.500 Kelvin farvetemperaturer.

Derudover tilbyder LEDVANCE en erstatning for T5 LED-rør. For at sikre kravene til stabilitet lanceres modellen med i ægte glasrør og som “ADVANCED UO” med op til 5.600 lumen til højloftede rum eller med op til 3.920 lumen til rum med standard højde. Bare ved at udskifte lyskilderne kan elforbruget reduceres med op til 50 procent i forhold til løsninger med lysstofrør. I mange tilfælde er investeringen rentabel på mindre end bare to år. Begge T5 modellerne til udskiftning har effektivitetsgrad på op til 150 lumen/watt med en levetid på op til 60.000 timer eller 200.000 tænd/sluk. Disse lyskilder er også tilgængelige med 4.000 eller 6.500 Kelvin.

De nyeste T8 modeller med typebetegnelsen “ADVANCED UN” kan bruges med både konventionelle og elektroniske forkoblinger (CCG og ECG) uden yderligere forholdsregler. Dette reducerer lageromkostninger og muliggør stordriftsfordele.

Med ”Plug & Play” kan alle SubstiTUBE LED-rør skiftes hurtigt og enkelt og uden omkablinger, så armaturets godkendelsesmærker forbliver gyldige. Lyskilderne giver også sikker håndtering under montering på grund af en særlig sikkerhedsafbryder i overensstemmelse med IEC 62776.

For mere information om produkterne Se: http://www.ledvance.dk