Kom med Siemens på Innovation Tour

Digitalisering er ikke længere blot smarte buzzwords, det er nu konkrete teknologier og arbejdsmetoder, som du kan anvende direkte i dine automationsprojekter.

Har du som maskinbygger og systemintegrator oplevet at…
du på den ene side skal forholde dig til en masse nye og spændende teknologier, mens du samtidig skal håndtere dagligdagens opgaver og udfordringer.

På denne Innovation Tour får du meget konkrete bud på, hvordan digitalisering kan løse en række specifikke problemstillinger, så dine automationsprojekter kan gennemføres hurtigere og billigere, med højere kvalitet, mindre risiko og med større fleksibilitet.

Gå ikke glip af denne unikke mulighed for at få den absolut nyeste viden inden for området, samt selvfølgelig møde en masse kollegaer inden for branchen.

Dagens temaer
De gennemgående teamer hele dagen vil være:

  • Digitalization
  • Standardization & Openness
  • Virtual Commissioning
  • Simulated Motion Control & Machine Safety
  • Diagnostics & Cloud Services

Indhold på dagen
Om formiddagen vil en række danske teknologispecialister i plenum, tage udgangspunkt i en række praktiske digitaliseringseksempler. Vi viser dig sammenhængen og giver dig det store overblik.
Med TIA-portalen som udgangspunkt, viser vi en række eksempler på de klassiske PLC, HMI og Motion Control discipliner, der alle tilføres helt nye perspektiver ved anvendelse af digitale simulerings- og optimeringsmuligheder. Vi kalder det Virtual Commissioning.

Om eftermiddagen får du rig lejlighed til fordybelse og konkrete dialoger.
Mød vores mange eksperter, så du kan søge inspiration inden for netop det eller de temaer, der har din specifikke interesse.

Dagen er interesssant for dig hvis…
du arbejder med maskinstyringer og automationsprojekter, og som samtidig har en faglig nysgerrighed i forhold til fremtidens teknologier.

Tid og sted
Tirsdag d. 7. maj, Aalborg
Aalborg Kongres og Kultur Center

Onsdag d. 8 maj, Fredericia
Trinity Hotel og Konference Center

Torsdag d. 9. maj, Roskilde
Roskilde Kongrescenter

Program
Kl. 08.00 Morgenmad
Plenum præsentationer
Frokost og dialogstationer
“Meet the Experts”
Kl.15:30  Afslutning på dagen

Tilmelding
Det er gratis at deltage. Tilmeldinger sker efter først-til-mølleprincippet. Læs mere om dagen og tilmeld dig her.

Vil du modtage fagspecifikke nyhedsbreve fra Siemens?
Siemens har tre elektroniske nyhedsbreve – InstallatørNyt, InstrumenteringsNyt og Totally Integrated Automation NYT. Alle nyhedsbrevene er fyldt med spændende produktnyheder, inspirerende cases, lærerige arrangementer, effektive tips og tricks, attraktive konkurrencer, nye digitale features m.m.
Tilmeld dig her: http://www.siemens.dk/news