Hurtig og enkel konfiguration af sensor med smartphone

Niko_Sensor_Tool_01Nu kan du konfigurere sensorer på en intuitiv måde med din smartphone. Du behøver blot at installere den nye app Niko Sensor Tool fra Niko-Servodan og sætte en IR-dongle i din smartphone. Derefter kan du konfigurere sensorer helt uden brug af andre hjælpeværktøjer som PC, fjernbetjening eller lign.

 

Trin for trin guide

Niko Sensor Tool app giver dig en helt ny og brugervenlig oplevelse, når du konfigurerer sensorer. I appen er defineret en lang række rumløsninger, som man typisk arbejder med til hverdag. Du vælger den ønskede funktion, og bliver derefter automatisk guidet igennem konfigurationen. Trin for trin guiden gør det hurtigt og enkelt at konfigurere sensorerne – også når der indgår avancerede funktioner som multizone, dag/nat-funktion, flere lysscenarier mv.

 

App sikrer ensartethed

Undervejs i konfigurationen har du naturligvis mulighed for at tilpasse konfigurationen til specifikke behov og ønsker. Disse tilpasninger kan gemmes i appen til senere brug. Det sikrer ensartethed ved konfiguration af flere lokaler, ligesom det efterfølgende letter udarbejdelsen af den lovpligtige dokumentation.

 

Trådløs overførsel via dongle til sensor

For at overføre konfigurationen fra smartphone til sensor benyttes en IR-dongle. IR-donglen isættes smartphonens minijack-stik og rettes imod sensoren under konfigurationen, hvor der sker en trådløs IR-overførsel mellem smartphone og sensor.

 

Appen er gratis og kan downloades her:

 

Tryk her for at se brochure om Niko Sensor Tool