Lemvigh-Müller

Hemmeligheden bag hurtig installation: Lavfriktion!

2017_04_24topspeed_thump01

Kabelrør med lavfriktion giver tophurtig installation og lavere totalomkostninger

Kender du lavfriktionsrør? Det halogenfri, stive og brandhæmmende installationsrør med muffe har en inderside med lavfriktion, som gør det nemmere for dig, når du trækker kabler i rør.

Sådan virker det

Indvendigt er rørene belagt med Topspeed, et særligt materiale der nedsætter trækmodstanden med helt op til 70 procent og overflødiggør brugen af smøremiddel.

Med lavfriktionsrør er det derfor nemt og hurtigt at trække kabler i rør – også ved længere kabeltræk eller når installationen skal udvides. Ud over at rørene er belagt med Topspeed er der også udviklet en lavfriktions-søgefjeder.

Se video om Topspeed og lavfriktionsrør her

Gør arbejdet endnu mere effektivt

For at gøre installationen endnu mere effektiv kan du bruge en søgefjeder med lavfriktionsegenskaber sammen med rørene. Systemet er smidigt og nemt at arbejde med – og kan klare de fleste opgaver.

Rørene findes både som plast og halogenfri i størrelser fra 16-110 mm. Installationsrørene har stivhedsklasse 320N, og kan bruges i barske miljøer i et temperaturområde fra -25 til +105 grader.

Psst, der er skarpe priser på lavfriktionsrør lige nu

Lige nu tilbyder Lemvigh-Müller skarpe priser på søgefjedersystemet og installationsrørene med lavfriktion – slå til nu og se mere her

Bemærk, tilbuddene gælder til og med d. 30. april 2017.

Fakta om lavfriktionsrør

  • Reduceret trækmodstand – helt op til 70 pct.
  • Mulighed for længere kabeltræk
  • Hurtigere installation
  • Intet behov for smøremiddel
  • Hurtigere bearbejdning ved udvidelser
  • Lavere totalomkostninger