Elma Instruments A/S

Har du styr på temperaturen, eller får komponenterne hedeture?

FLIR ETS320 er en smart termografisk testbænk til elektroniske printkort…

Elektronikindustrien har i mange år brugt termografering i forbindelse med udvikling og produktion af elektroniske printkort. Det har typisk været udført med et håndholdt kamera monteret med makrolinse og stativ – alt i alt en rimelig dyr investering. Elma Instruments lancerer nu en smart løsning, som ikke ”koster spidsen af en jetjager”. FLIR ETS320 er termografisk testbænk er genial i forbindelse med udvikling, produktion, kvalitetskontrol, test og service af elektroniske printkort – og i en prisklasse hvor de mindre elektronikværksteder også kan være med.

FLIR ETS320 er et smart lille 320×240 pixel termokamera, der er monteret på en justerbar søjle. Kameraets fokus er fast indstillet på 70mm, med den justerbare søjle tilpasser du afstanden til den/de komponenter du ønsker at se på. Den indbyggede 3” LCD skærm viser temperaturspænd, aktuel temperatur på et målespot og max/min temperatur indenfor en boks. Ønsker du at se billederne på en større skærm, kan du streame termobilledet fra kameraet til PC og den medfølgende FLIR Tools + software til Windows. Ønsker du at se temperaturudvikling over tid, kan du optage termografisk video til efterfølgende dokumentation eller fejlfinding – og det er super nemt at bruge.

FLIR ETS320 er et konkurrencedygtigt brugbart og nemt tilgængeligt værktøj for eksempelvis ingeniører og teknikere, som arbejder med udvikling, produktion, kvalitetskontrol, test eller fejlfinding/service på printkort i elektronikindustrien. Passer du ind i denne kategori, er ETS320 absolut værd at se nærmere på.

Varmeudvikling på tætmonterede printkort bliver mange gange til et problem, når printkortet bliver monteret og sat i drift – resultatet kan være periodiske fejl, som er svære at lokalisere. Med ETS320 kan du allerede på udviklingsniveau kontrollere, at komponenterne befinder sig indenfor producentens temperaturspecifikationer.

Se mere på www.elma.dk eller ring på 7022 1000.

Gem