Håndværkerbutikker udvider åbningstiderne i ydertimerne

Lemvigh-Müllers håndværkerbutikker i Slagelse og Hillerød udvider åbningstiderne – i hver sin ende af arbejdsdagen.

Der er forskel på håndværkere i Slagelse og Hillerød. I hvert fald hvis man ser på, hvornår de foretrækker at svinge forbi den lokale håndværkerbutik for at hente materialer. Det fortæller Martin Nielsen Nørskov, der er salgsdirektør hos Lemvigh-Müller med ansvar for stål- og teknikgrossistens 23 håndværkerbutikker.

Fra 1. oktober udvider Lemvigh-Müller derfor åbningstiderne i sine håndværkerbutikker i hhv. Slagelse og Hillerød, så de matcher kundernes forskellige behov de to steder. Hidtil har begge butikker haft åbent fra kl. 7-15, men fremover vil håndværkerbutikken i Slagelse holde åbent til kl. 16, mens butikken i Hillerød vil slå dørene op kl. 6:

”I Hillerød henter håndværkerne typisk materialer på vej til arbejde, og derfor vil vores kunder her gerne kunne handle lidt tidligere om morgenen. I Slagelse er det lige omvendt. Her henter håndværkerne typisk materialer på vej hjem fra dagens opgaver, så her vil vores kunder gerne kunne handle lidt senere om eftermiddagen”, siger Martin Nielsen Nørskov.

Løbende tilpasning af services

Hvis de udvidede åbningstider i Hillerød og Slagelse bliver en succes, vil Martin Nielsen Nørskov vurdere, om der også er brug for at justere på åbningstiderne i Lemvigh-Müllers øvrige håndværkerbutikker:

”Vi har løbende fokus på at tilpasse vores services, så de afspejler kundernes ønsker og behov. Det kan sagtens tænkes, at vi udvider åbningstiderne i flere af vores butikker, hvis det kan være med til at optimere de lokale håndværkeres arbejdsdag. Det vil vi vurdere, når vi har prøvet det af i Hillerød og Slagelse”, siger Martin Nielsen Nørskov.

Fakta – udvidede åbningstider

Pr. 1. oktober ændrer Lemvigh-Müller åbningstiden i håndværkerbutikken i Hillerød til:

Man-tors:                            06.00 – 15.00

Fredag:                               06.00 – 14.00

 

Pr. 1. oktober ændrer Lemvigh-Müller åbningstiden i håndværkerbutikken i Slagelse til:

Man-tors:      07.00 – 16.00

Fredag:          07.00 – 14.00

 

Se også http://www.lemu.dk/butik