Få det totale overblik med SENTRON PAC1200 målesystem fra Siemens

PAC1200 systemet er et målesystem til montering i forbindelse med standard DIN-skinne komponenter som automatsikringer, kombiafbrydere m.m. Systemet består af en kontroller som tilsluttes forsyningsspændingen, monteringsskinner til strømsensorer samt naturligvis selve strømsensoren. Systemet kan måle op til 63A per afgang og til hver kontroller kan tilsluttes op til 96 målepunkter/sensorer.

Sensorerne bliver monteret på en skinne, som kommunikerer tilbage til kontrolleren. Monteringsskinnerne findes til forskellige antal sensorer, og på den måde giver det et modulært design, som nemt kan udvides efter behov.

Kontrolleren har som standard indbygget Modbus TCP/IP kommunikation så målinger kan sendes videre til et overordnet system. Desuden har kontrolleren indbygget web-server, som gør det muligt at anvende systemet som et stand-alone system, eller til at få nem adgang til øjebliksværdier.

 

Læs mere om Siemens løsninger til energiovervågning: http://www.siemens.dk/tavlemateriel

 

Hold dig opdateret – tilmeld dig Siemens nyheds Installatørnyt, som er målrettet til dig, der har interesse indenfor lavspændingsinstallation: http://www.siemens.dk/installatørNyt