Effektiv og fleksibel opmærkning af paneler med DuraSleeve

DuraSleeve-systemet med hårde holdere og tilhørende indlæg er en effektiv og fleksibel løsning til opmærkning af kabler i elpaneler. DuraSleeve-holderen kan påsættes på samme måde som et ledningsmærke ved at trække den over kablet inden montering. De tilhørende indlæg kan nemt udskrives med en professionel labelprinter og er praktiske at udskifte i marken, så opdateringer reflekteres.

Holder og indlæg

DuraSleeve-løsningen inkluderer en hård, gennemsigtig holder og B-7697 PET-indlægget, som fås i hvidt og gult. Både indlæggene og holderne fås i 6 forskellige størrelser, så de passer til et bredt udvalg af kabler. Holderen er designet til at beskytte indlægget, som kan udskrives i marken vha. bærbare printere som f.eks. BMP61- og BMP71-labelprinterne og i virksomheden vha. bordplacerede systemer som de industrielle BBP12-, BBP33- og BradyPrinter i7100-labelprintere.

Hurtige at fjerne og udskifte

DuraSleeve-indlæggene kan hurtigt opdateres ved at skubbe et nyt indlæg ind, som så skubber det gamle indlæg ud. Denne fleksibilitet gør DuraSleeve-systemet særdeles effektivt i forbindelse med opmærkning af elpaneler, som ofte opdateres og genbruges. Med DuraSleeve er det ikke nødvendigt at bruge tid på at fjerne labels eller ledningsmærker, som ikke længere er gyldige. Desuden kan vedligeholdelsespersonalet skubbe DuraSleeve-holderen langs med det kabel, den er påsat, hvilket kan giv

e bedre synlighed og plads under eftersyn eller opdatering af elpaneler.

Opmærkning af små mængder uden spild

Med de fleste udskrivningsløsninger til hård opmærkning er brugerne tvunget til at acceptere en minimumsmængde, hvilket fører til spild, når der kun skal opmærkes få kabler, eller når opmærkningen skal opdateres. Med DuraSleeve-systemets udskiftelige indlæg, som kan udskrives, kan man undgå spild, idet man kan udskrive i mængder fra et enkelt indlæg til flere hundrede.

Få produktspecifikationerne