Eaton lancerer markedets første GigaBIT netværkskort med indbygget cybersecurity

Lanceringen markerer udvidelsen af Eatons cybersikkerhedsprogram og virksomhedens samarbejde med det globale sikkerhedscertificeringsinstitut UL, der fastsætter målbare kriterier for cybersikkerhed for netværkstilsluttede power management-produkter og -systemer.

Gigabit Network M2 er Eatons seneste netværkskort til UPS. Det giver it-fagfolk nye funktioner, høj hastighed og det højeste niveau af beskyttelse mod nye cybersikkerhedstrusler, samtidig med at det opfylder den strenge UL 2900-2-2-sikkerhedsstandard.

Gigabit Network-M2 forbedrer strømsystemernes pålidelighed med nye og forbedrede muligheder for overvågning og samt ”remote-services” i fremtiden. Det muliggør ordentlig og korrekt nedlukning af servere og storage. Netværkskortet er også kompatibelt med Eatons IPM (Intelligent Power Manager) software. Network-M2 NMC Card er udviklet sammen med nyeste generation af EMP (Environmental Monitor Probe), der er administratorens værktøj til at få realtime data for temperaturer, luftfugtighed m.m., hvilket har stor betydning for datacenterdriften i en virksomhed. Ved eksempelvis uregelmæssigheder i el-forsyningen eller driftsmiljøet kan Eaton Gigabit Network M2 aktivere regler og politikker, der er konfigureret til at holde vigtige programmer kørende.

Sikring af aktuelt tilsluttet eI-infrastruktur udstyr
I en verden hvor der er fokus på at optimere drift- og data, har sikkerhed og tillid topprioritet. Det gælder også i datacenteret. Fordi det er her, de mest forretningskritiske oplysninger og programmer opbevares, og fordi datacentre er attraktive mål for it-kriminelle. Derfor skal organisationer og virksomheder arbejde hårdere end nogensinde for at gøre datacentrene så sikre og modstandsdygtige som muligt.

UPS-anlæg har længe været afgørende for at sikre datacenter kontinuitet og gendannelse efter nedbrud, og nu er det også normalt, at de har forbindelse til skyen. Det giver nogle fordele i forhold til netværksovervågning og -optimering, da det forbedrer den generelle driftsikkerhed og gør det muligt at bruge UPS til at lagre energi eller som en del af en UPS-as-a-Reserve-løsning. Men større UPS-tilslutningsmuligheder giver også it-kriminelle en vej ind i datacenteret, og en kompromitteret UPS kan udgøre en risiko, som kan give uvedkommende adgang til fortrolige informationer eller fungere som en adgangsvej for yderligere netværksangreb.

En kraftfuld sikkerhedsløsning
Eaton Gigabit Network-M2 er udviklet til at beskytte UPS/nødstrøm og strømfordelingsenheder (PDU’er) i datacentre mod cybersikkerhedstrusler i hele netværkskortets levetid. Eaton har opnået dette gennem et tæt samarbejde med det anerkendte, ledende certificeringsinstitut UL.

Med branchens første testlaboratorium, der er godkendt til at deltage i UL’s Cybersecurity Assurance Program, har Eaton de bedste betingelser for at teste sine produkter i henhold til UL-standarderne 2900-1 og 2900-2-2.

Forbedringerne med hensyn til cybersikkerheden omfatter stærkere kryptering, konfigurerbare politikker for adgangskode og brug af underskrevne digitale certifikater. Herudover er netværkskortet kompatibelt med de udbredte Gigabit-netværksswitche og kan installeres i datacenternetværk, der arbejder med Gigabit forbindelser.

“I en evigt forbundet verden er pålidelige miljøer afgørende, og vores kunder ønsker ikke at tage chancer med deres systemer. Derfor er cybersikkerhed også en del af Eatons DNA. Vi betragter sikkerhed som en rejse, og vores tilgang er beregnet til at sikre produkter i hele produktudviklingsforløbet, så de it-kriminelle ikke kan finde fodfæste. Med produkter der er testet på vores specialiserede laboratorier til de højeste UL-standarder, kan vi forsikre vores kunder om, at de roligt kan forbinde deres virksomhed til resten af verden”, siger Senior Representative, Frank Jakobsen, Eaton Power Quality Denmark.