Eaton 9PX – Kompakt, fleksibel og energieffektiv UPS

Vi har udvidet vores 9PX UPS serie med yderligere to modeller: 1000W og 1500W. 9PX er klar til virtualisering og har fået “Energy Star” mærket.

  • Energieffektivitet der sænker strømregningen mærkbart.
  • Nem integration med VMwares vCenter Site Recovery Manager & vRealize .
  • Beskyttelse af flere servere fordi 9PX UPS 1000-3000W har power faktor 1 og dermed intet tab.
  • Synligt display der kan vendes og stilles skrå, så det tydeligt kan ses, næsten uanset placering af UPS.

Eaton 9PX UPS batteri back-up

Produktinformation
Powerfaktor 1,0
En vigtig funktion i disse innovative UPS-produkter er deres powerfaktor på 1,0, som betyder, at VA-effekten (voltampere) er identisk med Watt-effekten. Det betyder, at 9PX UPS anlægget kan levere strøm til mere udstyr ved en given mærkeeffekt end traditionelle UPS anlæg i klassen. Resultatet er, at brugere kan udnytte strømmen i deres UPS meget bedre – typisk 11 % mere strøm.

Energy Star-mærket
Eaton 9PX-UPS serien er alle Energy Star-mærket og imponerer med exceptionel høj effektivitet. Modellen kan opnå en effektivitet på 94+ % i online driftstilstand, hvilket reducerer energiomkostninger og kølekrav. Dette minimerer igen driftsomkostninger og miljøpåvirkning.

Fleksibel formfaktor
Eatons nye 9PX-UPS fås i 2U-versioner, som effektivt udnytter pladsen i traditionelle dybe it-racks, og i 3U-versioner, som er perfekte til brug i mindre kabinetter med begrænset dybde eller til beskyttelse af traditionelle IT tower-enheder.

Double Conversion On-Line teknologi
De nye 93PX UPS-systemer er af typen On-Line, som betyder dobbeltkonverterende teknologi, der giver effektiv beskyttelse mod strømkvalitetsproblemer af enhver type, og de har indbygget automatisk Intern Bypass til bystrøm (for at opretholde den byforsyning i tilfælde af overbelastninger eller fejl på UPS enheden).

LCD-skærm
Alle modeller har en indbygget drejeligt LCD-skærm, som viser alle statusoplysninger og driftsstatistikker. Desuden leveres overvågning af energiforbrug helt ned til udgange på gruppeniveau. Kontrol af op til to belastningsgrupper fremmer fortløbende opstarter, prioriteret nedlukning af ikke-vigtigt udstyr og fjernbetjent genstart af låste servere.
Eaton 9PX display er vendbart og det er muligt at stille skråt

Forlænget batterilevetid
Eatons Advanced Batteri Management-system (ABM™) forlænger batterilevetiden med op til 50 %, og når batterierne endelig skal udskiftes, sørger hot-swap-funktionaliteten for, at det kan gøres uden at afbryde strømforsyningen til det tilsluttede udstyr. 9PX UPS oplyser selv, hvornår der skal skiftes batterier.

Klar til virtualisering
Virtualiseringsklare netværksversioner af de nye 9PX UPS muliggør tæt integration med virtuelle miljøer fra VMware, HyperV, RedHat og Citrix m.fl. Det gør det nemt at implementere automatiske regler for disaster recovery eller frakobling af belastning i forbindelse med strømsvigt. Derudover kan 9PX også overvåges gennem de populære cloud-tjenester VMWare vRealize og Microsoft MS SCOM.

Find mere information her