Den mest intuitive måde at skabe forbindelser på

WAGO’s TOPJOB® S-rækkeklemmer nu også med vippepal

Skub vippepalen op, indsæt lederen og tryk vippepalen ned – en genialt simpel tilslutningsteknik, der har gjort WAGO 221-samlemuffen til en populær allroundklemme, er nu også forberedt til DIN-skinne som variant i WAGO’s program af TOPJOB® S-rækkeklemmer. Dermed kan ledere i styretavlen nu også tilsluttes og demonteres igen med hånden helt uden brug af værktøj. Især i feltfortrådningen nyder brugeren godt af den intuitive og komfortable betjening: Via den åbnede vippepal er klemmestedet entydigt markeret, dermed reduceres risikoen for at glemme klemmesteder ved fortrådningen eller tilslutte ledere forkert. Desuden er hænderne fri til fortrådning af lederne, fordi klemmestedet ikke skal holdes åbent med et betjeningsværktøj. Det letter især tilslutningen af svært bøjelige ledere med store tværsnit.

WAGO-rækkeklemmerne med vippepal er egnede til alle slags ledere: entrådede, flertrådede og fleksible ledere. De har ligesom den eksisterende variant af TOPJOB® S-rækkeklemmer med betjeningsåbning push in-teknik. Dermed kan der foruden entrådede ledere også tilsluttes fleksible ledere med terminalrør med tværsnit fra 0,75 mm² uden brug af værktøj. Og det gælder også for rækkeklemmen med vippepal – til det formål forbliver vippepalen ganske enkelt lukket. Lederindføringen på siden gør det muligt for rækkeklemmerne med vippepal også at tilslutte svært bøjelige ledere med store tværsnit nemt og hurtigt.

WAGO tilbyder i første omgang rækkeklemmer med vippepal i de nominelle tværsnit 2,5 mm², 6 mm² og 16 mm² – og dermed primært til forsyning og de mest gængse ledertværsnit. Disse fås som 2- og 3-ledervarianter. Feltsiden for WAGO’s rækkeklemmer er udstyret med vippepal; til intern fortrådning kan der vælges mellem vippepal eller betjeningsåbning til betjeningsværktøj.

  • Enkel og intuitiv tilslutning og demontering med hånden helt uden brug af værktøj
  • Konstruktionen af vippepalen sikrer, at klemmestedet enten er åbent eller lukket.
  • Enkel tilslutning også af svært bøjelige ledere takket være lederindføring i siden
  • Nominelle tværsnit på 2,5 mm², 6 mm² og 16 mm²
  • 2- og 3-lederudgaver