NKT (Denmark) A/S

De nye brandklasser for kabler – hvad betyder det for dig?

cpr_nkt-cables

Formålet med Byggevareforordningen (CPR) er at alle de produkter som er vigtige for brandsikkerheden i en bygning nu skal klassificeres i henhold til EU’s fælles regler.

Henrik Scharf fra nkt cables i Asnæs er en af nkt cables‘s mange CPR-eksperter og han fortæller i en ny video kort om hvad det betyder for dig. Du kan se videoen her.

Ligeså enkelt er det, hvis du har yderligere spørgsmål. Du ringer blot til nkt cables på 5966 1234 hvor en af vores mange eksperter indenfor Byggevareforordningen kan rådgive dig.

nkt cables kabler udvikles og testes i egne forsknings- & udviklingscentre
nkt cables
kabler udvikles og testes i egne forsknings- & udviklingscentre, der er nogle af de mest anerkendte af sin art i Europa. I norden har nkt cables to kompetencecentre med design, udvikling og testlaboratorium. Begge er placeret sammen med fabrikkerne i både Danmark og Sverige og har fokus på at udvikle, teste og validere de materialer og design som vi anvender til vores kabler.

Vores laboratorier har både kapacitet og kompetence til at gennemføre omfattende brand- og materialetests, noget som vi har benyttet meget i arbejdet med at leve op til de nye krav i Byggevareforordningen.

Testene baserer sig på både energiindhold, brandspredning, røgudvikling, syredannelse, udsendt varmeeffekt og dråbedannelse (brændende plastdråber, som spreder brand).

Få mere at vide om Byggevareforordningnen (CPR) på vores hjemmeside.