Coferro I Mercodan bliver til Coferro Cables

Den renomerede virksomhed Coferro l Mercodan skiftede navn til COFERRO CABLES i starten af januar. Coferro l Mercodan ønsker med dette navneskift at indikere, at vi er den foretrukne specialist indenfor kabler og produkter tilknyttet kabler.

Coferro Cables hovedkontor i Herlev

Herlev baserede Coferro har 21 specialister ansat og har handlet med kabler og jern siden 1951.

Jens Løppenthien tiltrådte som direktør i Coferro Cables i februar 2017, hvor han har brugt tiden på at transformere virksomheden. ‘Coferro l Mercodan er en super spændende virksomhed, med rigtig meget viden om kabler, ledninger og IT og AV’ siger Jens Løppenthien, der fortsætter, ‘Vi har i mange år solgt mange forskellige ting, og måske til tider taget øjet lidt af bolden og det vi er gode til – AT SÆLGE KABLER. Med navneskiftet ønsker vi at vise at vi fokuserer på kabler, der også står for langt hovedparten af vores omsætning. Vi skal være den AGILE partner, der kan levere kvalificeret rådgivning, tilpasse os til kundens behov, således at han altid får den rette vare, til den rette pris, tid’.

MERCODAN navnet forsvinder ikke, da det bliver fremover COFERRO CABLES private label indenfor IT og AV kabler. ‘Vi forventer indenfor 2018 at introducere en stor mængde at MERCODAN produkter, både indenfor fiber som patch kabler’, siger produktchef Emil Olsen. Vi vil med MERCODAN label lægge os på produkter af høj kvalitet, der vil være meget konkurrencedygtige på det danske marked’. MERCODAN navnet er forbundet med kvalitet hvilket også vil være gældende for de kabler vi fremover sælger under vores nye brand.