Cabinet System lancerer nye IP55 rack til udendørsbrug

Racks fra Cabinet System med IP55 tæthed til beskyttelse af dataudstyr i svære miljøer.

Cabinet System har en serie af 19” racks der henvender sig til it-, tele- og datakunder, der operer i miljøer hvor der er skærpede krav til bl.a tætning af 19” racks.
Der er udviklet både et gulvrack i 800x2100x800 og et vægrack på 16HE. Vægracket har som standard passiv ventilation i toppladen og 2 ventilationssluser i siderne, og er der behov for det, kan der efter-monteres ventilatorer. De gode ventilationsmuligheder sikrer en tør installation og forlænger levetiden på komponenterne.

Gældende for begge racks er at de er overfladebehandlet med en særlig polyester maling, der gør dem stærk overfor korrosion og kemisk angreb. Den funktion giver mulighed for at anvende de 2 racks i selv svære industrier og miljøer.
I installatørernes verden, er der rigtig mange industrimiljøer, som er særlig krævende og her passer de 2 racks rigtig godt ind.

Cabinet System har senest leveret en del racks til installationer på bl.a fodboldstationer, hvor de valgte vægrack er hængt op, højt oppe på stationen, i nogle specialudviklede beslag. Prisen er i sådanne udbudssager særlig vigtigt og her er begge racks gunstigt placeret i forhold til racks i mere ædle materialer.

I gulvracket har kunden selv mulighed for at lave kabelgennemføring, der passer til den enkelte installation. I vægracket er der fra levering placeret flere PG-forskruninger i flere størrelser. Kontakt Solar for yderligere information om IP55 racks.

se-ip55-racks-her