BRADY A/S

BradyPrinter i3300-industrilabelprinter: Effektiv og alsidig!

BradyPrinter i3300-industrilabelprinteren er en fuldstændig problemfri og brugervenlig pc-baseret printer. Den kan bruges til at udskrive en lang række labels og skilte til sikkerheds- og facilitetsopmærkning samt udstandsede labels til opmærkning af ledninger, produkter og laboratorieudstyr.

Udskrivning af en lang række forskellige labels og skilte
Med BradyPrinter i3300 kan du udskrive en lang række forskellige holdbare labels og skilte i din virksomhed i en enkelt farve. Der er over 50 forskellige Brady-labelmaterialer, som er kompatible med BradyPrinter i3300. Labels og skilte, som kan udskrives med BradyPrinter i3300, inkluderer:

  • labels til opmærkning af ledninger og kabler
  • labels til produkt- og laboratorieopmærkning
  • sikkerheds- og facilitetsskilte

Disse kan både bruges inden- og udendørs og inkluderer specialløsninger som ToughWash-labels og ToughStripe-gulvopmærkning.

Holdbart designBradyPrinter i3300 kan bruges til at udskrive på Bradys labels til industriel brug, der er blevet designet til at kunne holde under barske forhold. Alle Bradys labels er blevet testet på linje med de internationale ASTM-testmetoder, og der fås ark med tekniske data for hvert af materialerne.

Ekstremt nem at bruge
BradyPrinter i3300 er ekstremt nem at bruge og har en funktion til automatisk kalibrering samt automatisk konfiguration af labelmateriale. Dermed kan du øjeblikkeligt starte udskrivningen af de skilte og labels, du har brug for. At skifte til et andet labelmateriale er nemt og superhurtigt i kraft af printerens nemme isætning af labelmaterialer og tilhørende farvebånd, der kan skiftes på under 20 sekunder. Når printeren bruges sammen med Brady Workstation-apps, får du massevis af muligheder for at designe skilte og labels.

Se printeren i aktion!

BRADY Denmark