Bliv boostet: Tips til håndværker-frokosten

Du tæller ned til det hver morgen… Du går rundt med rumlende mave… Og så bliver det endelig frokosttid! Men hvad er der i din madpakke?

For mange er frokosten et højdepunkt på dagen – det er der, man kan få snakket med kollegerne, sidde med telefonen og tage en mental pause. Det er 30 minutter, hvor hjernen bare kan koble fra, og du kan samle energi til resten af arbejdsdagen. Og så er det også i det tidsrum, at maven skal forkæles.

Men hvad er du mest til?

Den klassiske – rugbrødshapperen

Man har alverdens muligheder med en skive rugbrød. Du kan gå den kreative vej med dyrlægens natmad, en sprødstegt fiskefilet med remo eller en kartoffelmad med bacon og mayo. Eller du kan gå den praktiske vej med en klapsammenmad, der kan tages med overalt – her er leverpostej toppet med agurk fx et godt valg.

Den hurtige – hotteren

En skaldet franskmand i sovepose. Død indianer med tæppe og hele krigsmalingen. En hotter med rå løg og et pund kakao. Der er noget for enhver i “skinkekutteren” – og har du travlt og næsten ikke tid til at holde frokostpause, så er det en god løsning.

Den ekstravagante – sandwichen

Har du god tid derhjemme aftenen før, kan du jo give dig i kast med at lave lækre sandwich til frokosten. Der er fri leg – du kan fx lave en klassisk version med delle eller flæskesteg, fyldt ud med en salat og andet sprødt grønt.

Bliv boostet – sådan!

Lemvigh-Müller og Signify, det tidligere Philips Lighting, har lanceret Boost! – et magasin til dig, der er skarp i pæren, og som gerne vil give kunderne den absolut bedste belysningsløsning. I Boost! kan du bl.a. læse om det brede udvalg af Philips LED-løsninger, du får 10 gode grunde til at skifte til LED, tips til madpakken, og så får du en playliste, der virkelig ‘booster’ din arbejdsdag.

Du får dit eksemplar af Boost! her.